Arlov u trodnevnoj poseti Kosovu i Metohiji

Predsednik Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji Milorad Arlov na poziv rukovodstva opštine Zvečan i predsednika Ivana Todosijevića prisustvovaće u Banjskoj kao predsednik Odbora i počasni građanin Mitrovičkog okruga obeležavanju Dana opštine Zvečan, saopšteno je iz Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji.

U toku posete u Kosovskoj Mitrovici razgovaraće sa projektantima i  izvođačima o zavšetku kompletnog projekta,  građevinske dozvole i  praktičnom početku gradnje Dnevnog centra “Podrži me” u Kosovskoj Mitrovici za čiju izgradnju Odbor preko humanih lokalnih zajednica, preduzeća iz Republike Srpske i Kancelarije za Kosovo i Metohiju vlade Srbije obezbeđuje sredstva za kompletnu izgradnju, navodi se u saopštenju.

Arlov će u Zubinom Potoku u subotu, 13. jula uručiti pomoć od 1.500 evra  od grada Gradiške namenjenu za opremanje OŠ “Jovan Cvijić”. Pomoć će biti uručena direktoru škole Aleksandru Lazareviću. 

Arlov će u nedelju,  14. jula u manastiru Zočište prisustvovati obeležavanju slave Sveti vrači Kozma i Damjan, navedeno je u saopštenju.

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još