Srpska lista: Srbi sa KiM znaju ko brani Srbiju i Srbe

Foto: Srpska lista

“Sramno je i tužno sa kolikom sladostrašću lažne patriote i lažni predstavnici Srba sa Kosova i Metohije ushićeni govore o nasilju koje Priština sprovodi na severu Kosova i Metohije” ističe se u saopštenju Srpske liste.

U saopštenju se dalje navodi da politilčki neistomišljenici “kao pravi licemeri pitaju gde su Marko Đurić i Goran Rakić, koji su kao i uvek uz svoj narod, na braniku otadžbine. Na onom istom mestu gde su Srbi sa Kosova i Metohije i porodice i deca Gorana Rakića, ali i svih ostalih članova Srpske liste. Na mestu gde se brani Srbija, a gde njih nema, i nikad ih nije bilo”.

Ističe se da “članovi Saveza za Srbiju kriminalizovali sever pružajući podršku Prištini”.

“Dobro znaju Srbi sa Kosova i Metohije da su članovi Saveza za Srbiju dobrim delom odgovorni za današnje maltretiranje i prebijanje srpskog naroda, jer su zarad tuđih interesa i šake para kriminalizovali sever Kosova i Metohije, pružajući podršku Prištini u nasilnim akcijama” stoji u saopštenju.

“Dok se članovi Srpske liste zajedno sa srpskim narodom, predsednikom i svojom državom neprestano bore da sačuvaju mir, ološ iz Saveza za Srbiju uz ispijanje kafe na Terazijama pobegli sa skupštinske debate o KiM, ponovo su poslali poruke mržnje prema Srbima sa Kosova i Metohije. Stid nas je što se ovakvi danas nazivaju pripadnicima srpskog naroda” zaključuje se u saopštenju Srpske liste.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Pročitaj još