• Početna>
  • Vesti>

Mihajlović: Pobeda Srpske liste potvrda zajedništva srpskog naroda

Beograd, 9. novembra 2015.-Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka gradjevinatrstva, saobracaja i infrastrukture Zorana Mihajlovic (na slici) govori na promociji Bele knjige. Srbija ce sledece godine biti medju prvih 40 zemalja na "Doing business" listi Svetske banke, izjavio je danas premijer Aleksandar Vucic i podvukao da Srbija prednjaci po broju stranih investicija u regionu. Vucic je na promociji "Bele knjige 2015" Saveta stranih investitora rekao da je Srbija ove godine napredovala za 32 mesta na listi Svetske banke, a da ce sledece godine biti medju prvih 40, sto je znacajan napredak za nasu zemlju i dobar znak za one koji hoce da investiraju u nasu zemlju.FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović čestitala je kandidatima Srpske liste za gradonačelnike u četiri opštine na severu Kosova i Metohije pobedu na lokalnim izborima, ocenivši da taj rezultat predstavlja potvrdu zajedništva srpskog naroda u borbi za svoje interese. 

“Građani četiri opštine na severu Kosova su na ovim izborima pokazali odgovornost, jer nisu dozvolili da neko drugi odlučuje o njihovim interesima i njihovoj budućnosti”, istakla je Mihajlovich.

Ona je u saopštenju navela da je za uspeh u diplomatskoj borbi koju vode predsednik Srbije i Vlada Srbije da obezbede mir, stabilnost i bolju budućnost za Srbe na Kosovu i Metohiji neophodno da sačuvamo zajedništvo i zato je važno da su građani dali podršku Srpskoj listi, uprkos pritiscima i pozivima na bojkot.

Izvor: TV Most / Tanjug

Comments

Pročitaj još