SPS: Podrška kandidatima Srpske liste za gradonačelnike na severu Kosova i Metohije

U Zvečanu je danas održana proširena sednica Okružnog odbora Socijalisticke partije Srbije na kojoj je dogovoreno da se aktivnim učešćem u kampanji za predstojeće izbore potvrdi najsnažnija podrška  kandidatima Srpske liste za gradonačelnike na severu pokrajine.

Sa sednice,  na kojoj su bili prisutni i predsednik pokrajinskog odbora i član predsedništva SPS-a Zvonimir Stević i potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Slobodan Milošević, upućen je poziv članovima i simpatizerima SPS-a  kao i biračima da masovno izadju na izbore 19. maja i podrže kandidate Srpske liste.

Socijalisti Kosova i Metohije pružaju nedvosmislenu poršku kandidatima Srpske liste za gradonačelnike u četiri opštine na severu pokrajine na izborima koji se održavaju 19. maja ove godine, zaključeno je na proširenoj sednici Okružnog odbora SPS Kosovskomitrovičkog okruga koaj je održana u Zvečanu.

“U ime SPS-a i našeg predsednika  Ivice Dačića dajemo bezrezervnu podršku kandidatima Srpske liste na severu KiM, podelićemo zadatke i zaduženja i aktivno ćemo učestvovati u kampanji za gradonačelnike “, rekao  je Slobodan Milošević potpredsednik Izvrsnog odbora GO SPS i pozvao sve Srbe na jedinstvo jer na Kosovu i Metohiji, podvukao je” jedinstvo nema alternativu”.

Srpska lista i njeni kandidati za gradonačelnike, podržani od najviših zvaničnika Srbije svojevrstan su garant i zalog za uspostavljanje mira i normalizaciju odnosa u pokrajini sa ciljem da se u rešavanju kosovskog pitanja dođe do kompromisa u kome bi bili izraženi interesi i potrebe obe strane, ocena je Okružnog odbora SPS-a Kosovskomitrovičkog okruga.

Izvor: TV Most

Comments