• Početna>
  • Vesti>

Predata „štafeta“ za „Evrosong“, zastava u rukama Mitrovčanke

Sanja Ilić, koji je sa „Balkanikom“ predstavljao Srbiju prošle godine na takmičenju za „Pesmu Evrovizije“, tradicionalno je predao zastavu Srbije ovogodišnjoj predstavnici Mitrovčanki Neveni Božović Ivanović.

Danas je i objavljen spot za takmičarsku pesmu Kruna u engleskoj verziji uz pratnju Simfonijskog orkestra RTS-a.

„Da me je neko pitao kako bi želela da se predstavim svetskoj publici, izabrala bih taj način. Velika mi je čast što sam svoju kantautorsku pesmu imala priliku da otpevam uz pratnju Simfonijskog orkestra i maestra Bojana Suđića u aranžmanu Dragoljuba Ilića Ilketa“, rekla je Nevena Božović Ivanović.

Čovek koji je sa „Balkanikom“ prošle godine predstavljao Srbiju kaže da taj zadatak nosi veliku odgovornost.

„Međutim, kada je neko veliki umetnik onda nema problema i ta trema prolazi za deset sekundi kada se izađe na binu“, naveo je Sanja Ilić. Možda je i sudbina pogledala Nevenu, jer nastupa pod rednim brojem devet, koji je, kako kaže, njen srećan broj.

„Bez uzbuđenja mislim da nema ni uspešnog nastupa. Kada pomislim na prvu probu i tih deset sekundi pre nastupa, odmah srce počne da mi lupa. Volim velike scene i ‘Evroviziju’“, objašnjava srpska predstavnica.

Ističe i važnost ekipe koja je prati u Tel Aviv.

„Radujem se i jedva čekam. Pozitivna trema prisutna je kod svakog pevača i ona vodi uspehu. Bez nje bi nam delovalo da nam je svejedno“, dodaje Nevena.

Izvor: RTS RKM

Comments

Pročitaj još