K. Mitrovica i Zvečan ponovo bez vode

Domaćinstva u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu danas oko 14h  ostala su bez pijaće vode, a u  JP Vodovod- Ibar ne raspolažu informacijom kada bi vodosnabdevanje trebalo da se normalizuje.

Direktor Vodovoda Miodrag Ralić u izjavi za program Radio Kosovske Mitrovice kaže da nije u pitanju kvar, već da je vodosnabdevanje obustavljeno iz južnog dela grada i da zasad nema informaciju kada će građani dobiti vodu.

Restrikcije vode na snazi su od petka a kako je ranije Ralić  obrazložio, razlog je neizmirivanje obaveza ovih opština za utrošenu vodu.

Tehnički direktor regionalnog vodovoda u južnoj Mitrovici Kadri Istrefi tada je rekao Kontakt Plus radiju da  građani Severne Mitrovice i Zvečana duguju 13 miliona evra za vodu.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."