• Početna>
  • Vesti>

Oglasio se advokat Milana Radoičića Živorad Jokanović

Foto: Tanjug

Angažovani branilac Milana Radoičića advokat Živojin Jokanović kaže da njegov branjenik nije pregovarao ni s kim o predaji.

Naveo je i da “biznismen” i potpredsednik Srpske liste nije pregovarao o statusu zaštićenog svedoka u postupku za ubistvo Olivera Ivanovića i odbacio je navode prištinskih medija koji su preneli da on (advokat) to podržava.

“Koliko znam, Radoičić nije sa bilo kim, a ponajmanje sa organima gonjenja stupio u bilo kakav kontakt u vezi predaje ili izmene statusa u smislu zaštićenog svedoka. Takvu izjavu nikome nisam dao i to je najgrublja neistina”, rekao je Jokanović Tanjugu.

Prištinski mediji su preneli da je Radoičićev advokat izjavio kako podržava mogućnost da se on preda kosovskim vlastima ako mu se osigura status zaštićenog svedoka.

“Da je Radoičić imao bilo kakvu nameru ili želeo bilo kakav status i drugi položaj u postupku, on bi me o tome obavestio”, istakao je Jokanović.

Advokat kaže da je Radoičić danas oficijelno “samo u statusu osumnjičenog”.

On je napomenuo da protiv Milana Radoičića nije doneto nikakvo rešenje o sporovođenju bilo kakvog postupka, osim što je dat nalog za njegovo privođenje, odnosno raspisana je poternica.

“Tako sam obavešten u tužilaštvu”, rekao je Jokanović.

 

Izvor, foto :Tanjug

Comments

Pročitaj još