Udarne rupe u centru Kosovske Mitrovice

Velika frekvencija saobraćaja u gradu u jutarnjim satima zahteva urednu regulaciju saobraćaja, opreznost svih učesnika u saobraćaju ali i bezbednost na lokalnim gradskim saobraćajnicama .

U prilog tome ne ide nikako situacija sa kojom se svakoga dana  susrećete na samom kružnom toku u gradu gde  se nalazi ogromna udarna rupa , a koja direktno ugrožava i usporava saobraćaj. S obzirom da je ova deonica gradske saobraćajnice sanirana nedavno ,ovo je prosto nedopustivo, a vozači svakoga dana negoduju.Šteta  koja nastaje na automobilima je evidentna, a da se ovim problemom ne bave nadležne službe .Na primedbe građana  koji nas svakodnevno kontaktiraju nismo mogli da odgovorimo  drugačije nego da na ovaj problem ukažemo  javno i pozovemo nadležne da saniraju udarne rupe u  samom centru.Mišljenja očevidaca su da, do havarije i nastanka  udarnih rupa  ne bi dolazilo kada bi se onemoguđilo kretanje teretnjaka kroz  centar grada.

U interesu je svih da se sanacijom, ove na kružnom toku i udarne rupe kod „Kraša“ neko pozabavi,u interesu opšte bezbednosti.

 

Izvor : Radio Kosovcska Mitrovica

Comments

Pročitaj još