Mitrovčanin obezbedio poklone za mališane PU “Danica Jaramaz”

Mališanima predškolske ustanove “Danica Jaramaz” u Kosovskoj Mitrovici, uručeni su novogodišnji paketići, dar Mitrovčanina Stefana Jovanovića i njegovih prijatelja i saradnika, koji žive i rade u Americi.

Gorica Marinković, direktorica PU “Danica Jaramaz”, se zahvalila Stefanu i njegovim saradnicima, koji su kako kaže ovim gestom izmamili osmehe mališanima.

“Stefan je sin naše koleginice Slađe Jovanović, koja je već dugo godina član našeg kolektiva i može da bude samo ponosna na njega, jer on nije zaboravio svoj grad, a ni ustanovu gde njegova mama radi. Ovom prilikom bih se zahvalila Stefanu i svim ljudima koji su učestvovali u ovoj akciji i ovim humanim gestom, doprineli da danas ovde svi budu srećni,” kaže Marinković.

Slađa Jovanović, zaposlena u PU “Danica Jaramaz” i majka donatora poklon paketića, kaže da je veoma ponosna na svog sina i svim mališanima poželela dobro zdravlje, mir i sreću u Novoj godini.

“Veoma smo ponosni na njega. Obzirom da je jedinac, emotivno je vezan za svoj grad koji nije zaboravio, iako je otišao u Ameriku zbog posla. Želimo mir svoj deci ovde,” kaže Jovanović.

Mališani su bili veoma uzbuđeni i zadovoljni dobijenim poklonima.

“Srećni smo što Stefan misli na svu decu i što je svima podelio paketiće”, kaže jedan od mališana.

 

Izvor: Radio Kontakt plus

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."