Kuburović očekuje rezultate istrage o ubistvu Ivanovića, iako Priština ne sarađuje

Ministarka pravde Nela Kuburović izjavila je danas da je u istrazi o ubistvu Olivera Ivanovića, Tužilaštvo za organizovani kriminal ispunilo sve što je traženo.

“Saslušana sva lica za koja je bilo predloženo, prikupljeni su traženi dokazi i prosleđeni Prištini”, rekla je Kuburovićeva za RTS.

Ona je istakla da Tužilaštvo sprovodi istragu u saradnji sa MUP-om, ali bez saradnje sa prištinskim organima.

“Verujem da ćemo imati konkretne rezultate, iako Priština nije pristala na zajedničku istragu. Da su pozitivno u januaru odgovorili na naš zahtev da zajedno sprovodimo istragu, verujem da bi bilo boljih rezultata i da bismo bili bliži istini ko je nalogodavac i izvršilac ovog krivičnog dela”, zaključila je Kuburovićeva.

Izvor Tanjug-TV Most

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."