JP Mreža Most beleži još jednu uspešnu godinu

Kao i prethodne, 2018. godina bila je dosta uspešna za JP Mreža Most, a obeležio je početak rada RTV Gračanice, ulaganje u opremu svih poslovnih jedinica, otvaranje velikog dopisništva i studija u Beogradu, odakle se svakog dana sa početkom u 18 časova emituje informativna emisija Dan, kaže direktor JP Mreža Most Slađana Ivančević.

“Pratili smo sve važne, velike i manje važne, događaje na KiM, rad predsednika Srbije Aleksandra Vučića, premijerke Ane Brnabić, naravno Kancelarije za KiM širom Srbije i okruženja tako da mislim da smo obavili svoj zadatak i u ovoj godini. Naravno delimo sudbinu svog naroda, ne možemo ni toliko da se radujemo svojim uspesima zato što živimo na prostoru KiM, svi naši gledaoci znaju kakva je situacija danas tamo. Trudimo se da budemo uz  njih, da im olakšamo ove teške dane, da sve što se dešava, i svaku poruku koju imaju, što pre blagovremeno, pravovremeno učinimo dostupnim svakom gledaocu, kako u Srbiji tako i okruženju”, kaže Ivančević.

Ivančević ističe jako dobru saradnju sa medijskim kućama, kao što su TV Pink, RTS, novosadska televizija.

“Članica smo Kosnet mreže, velike mreže lokalnih televizija na teritoriji Srbije i Vojvodine tako da svaki naš prilog i svaka naša reč, svaka slika svaki dan ode u preko 60 televizija i uđe u svaki dom našeg građanina”, ističe Ivančević.

TV Most i Radio Kosovska Mitrovica će nakon 20 godina dobiti svoj krov nad glavom, novu zgradu sa uslovima za rad kakve jedan mediji zaslužuje.

“Olakšaćemo kako kolegama, tako i kvalitetom slike omogućiti našim gledaocima da jednostavno uživaju u našem programu i informacijama koje delimo. Nadam se da će s proleća krenuti realizacija tog projekta, a uz to dolazi i nova oprema. Mi smo iz sopstvenih sredstava obezbedili novu opremu za radio stanice na KiM, u planu je digitalizacija TV Most. Nova zgrada iziskije posebnu opremu, izolaciju, rasvetu tako da ćemo za to dobiti dodatna sredstva. Izuzetno sam srećna, kao i, nadam se, sve moje kolege u JP Mreža Most”, navodi ona.

Direktor JP Mreža Most Slađana Ivančević gledaocima, narodu na KiM i širom naše zemlje poželelea je srećne predstojeće praznike.

“Gledaocima, našem narodu na KiM i širom naše zemlje želim zdravlje, ljubav sreću a na prvom mestu mir“, poručila je Ivančević.

 

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još