Gračanica: Popović otvorio novu deonicu puta

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović svečano je otvorio deonicu buduće primarne saobraćajnice kroz Gračanicu dužine 440 metara.

On je kazao da je izuzetno zadovoljan učinjenim i istakao da je ovo prvi korak ka urbanizaciji Gračanice, koji će olakšati kretanje kroz Gračanicu, saopštila je Pres služba ove opštine.

“Ovo je veoma značajan investicioni projekat za opštinu i samu Gračanicu, jer smo počeli sa prvom fazom urbanizacije. Izgradnjom ovog puta rasteretićemo saobraćaj kroz centar Gračanice, jer će se spojiti sa putem Gračanica – Laplje Selo, a osim toga deonica je važna i zato što prolazi pored Doma kulture i bolnice”, kazao je Popović.

Predsednik Popović je objasno da je u ovoj fazi izgrađeno 440 metara primarne saobraćajnice.

“Trenutno se radi na izgradnji mosta preko reke, a sa izgradnjom druge deonice nastaviće se u drugoj fazi naredne godine. Ukukpno će cela saobraćajnica kroz Gračanicu biti dužine 1.000 metara” kazao je on.

Popović je istakao da je Gračanica postala veliko gradilište, te da nas u budućnosti očekuje još posla, ulaganja i projekata.
Govoreći o putnoj infrastrukturi, Popović je kazao da će se lokalna samouprava potruditi da do Nove godine obnovi vertikalnu i horizontalnu signalizaciju i pešačke prelaze.

 

Izvor: TV Most

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."