Saobraćajna nesreća kod Parteša

Tri osobe srpske nacionalnosti lakše su povređene  danas oko podneva u saobraćajnoj nesreći na auto putu Gnjilane – Uroševac kod Parteša.

Do nesreće je došlo kada je vozilo kojim je upravljala osoba albanske nacionalnosti udarilo u automobil pri skretanju u kojem su se nalazili Srbi.

Policija i dalje vrši uviđaj, a za sada nema informacija koliko se ljudi  nalazilo u vozilu koji je iazazvao saobraćajku i da li su oni povređeni.

Kako je za “RTV Puls” rekao portparol kosovske policije za region Gnjilana Ismet Hašani, oni su prebačeni u gnjilansku bolnicu, a više informacija imaće kada se završi uviđaj.

 

Izvor: RTV Puls

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."