Završetak radova na novom regionalnom vodovodu do 20.juna 2019.

U Beogradu je juče potpisan aneks ugovora između tri opštine na severu Kosova Zvečan, Kosovska Mitrovica i Zubin Potok sa  firmom “Jedinstvo” Užice kojim će se nastaviti realizacija započetog projekta izgradnje regionalnog vodovoda, a koji će trajno rešiti problem vodosnabdevanja na severu pokrajine, izjavio je za program Radio Kosovske Mitrovice predsednik Privremenog organa Opštine Zvečan Ivan Todosijević.

Završetak radova predviđen je do 20. juna 2019.godine, po principu “ključ u ruke”. Finansijska sredstva za izgradnju regionalnog vodovoda obezbedila je Vlada Republike Srbije , i to je još jedan pokazatelj da predsednik Srbije Aleksandar Vučić brine o srpskom narodu na Kosovu i Metohiji i ulaže maksimanžlne napore da im obezbedi bolji i lakši život, kaže Todosijević.

“Sve što je predsednik obećao, to se i ispunjava, a  početak radova predviđen je za sledeću nedelju” istakao je predsednik Privremenog organa Opštine Zvečan.

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."