Rakić čestitao Dodiku pobedu SNSD-a na izborima

Predsednik Srpske liste Goran Rakić uputio je čestitku Miloradu Dodiku povodom pobede SNSD na svim nivoima, a posebno za mesto srpskog člana u Predsedništvu Bosne i Hercegovine na juče održanim izborima u BiH.

“U ime Srpske liste, svih Srba sa Kosova i Metohije i svoje lično ime, upućujem Vam najiskrenije čestitke povodom veličanstvene, ali pre svega izuzetno značajne pobede SNSD na svim nivoima, a posebno za mesto srpskog člana u predsedništvu Bosne i Hercegovine. Bila je milina gledati informacije koje stižu za birališta na kojima su građani Republike Srpske pokazali mudrost i ljubav prema našoj Republici Srpskoj, te svojim glasovima neutralisali nadu stranog faktora da pobedu odnesu njihovi miljenici” mavodi se u čestitki.

Rakić navodi da je Dodikova pobeda pobeda  svih slobodnih, nezavisnih i ponosnih Srba ma gde živeli.

“Nastavak Vaše politike za bolju Republiku Srpsku je podstrek za sve nas da čuvamo svoj narod i ne damo na njega, ali i poruka onima koji bi da nas ponize da to nije moguće. U želji da naša Srpska svakog dana bude jača, razvijenija i lepša, i u veri da ćemo se uskoro videti pozdravljam Vas i sav srpski narod okupljen pod zastavom Srpske” stoji u čestitki

 

Izvor: TV Most.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."