U Zvečanu održana “Razigrana šeširijada”

U nastavku bogatog programa pripremljenog povodom Dečije nedelje , danas je u Zvečanu održan nesvakidašnji događaj- dečiji maskembal. Deca iz PU Lane , maskirani u najrazličitije kostime , oduševili su prisutne. Tema maskembala ove godine je “Razigrana šeširijada” a učestvovalo je preko 90 mališana.

Vaspitačice i roditelji bili su veoma kreativni i time dali maksimalan doprinos da ovaj događaj bude zaista poseban. Maskirani u omiljene junake iz bajki i crtanih filmova , princeze, Spajdermene , pčelice, Crvenkape…ali i u njima poznate likove iz svakodnevnog života, policajce, lekare , poštare, privukli su veliku pažnju sugrađana koji su se pridružili ovom događaju.

Direktorica PU Lane Zorica Keljanović je istakla da deca imaju pravo da odrastaju u što biljim uslovima a na nama oraslima je da im te uslove obezbedimo.

Kreativnost, zadovoljstvo i smeh bili su u prvom planu. Sve je blještalo od raskošnih maski i ličilo na veliku bajku a široki osmesi svih prisutnih bili su jedan od okaza da je bajka uspela.

 

Izvor: TV Most

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."