U Zvečanu održana “Razigrana šeširijada”

U nastavku bogatog programa pripremljenog povodom Dečije nedelje , danas je u Zvečanu održan nesvakidašnji događaj- dečiji maskembal. Deca iz PU Lane , maskirani u najrazličitije kostime , oduševili su prisutne. Tema maskembala ove godine je “Razigrana šeširijada” a učestvovalo je preko 90 mališana.

Vaspitačice i roditelji bili su veoma kreativni i time dali maksimalan doprinos da ovaj događaj bude zaista poseban. Maskirani u omiljene junake iz bajki i crtanih filmova , princeze, Spajdermene , pčelice, Crvenkape…ali i u njima poznate likove iz svakodnevnog života, policajce, lekare , poštare, privukli su veliku pažnju sugrađana koji su se pridružili ovom događaju.

Direktorica PU Lane Zorica Keljanović je istakla da deca imaju pravo da odrastaju u što biljim uslovima a na nama oraslima je da im te uslove obezbedimo.

Kreativnost, zadovoljstvo i smeh bili su u prvom planu. Sve je blještalo od raskošnih maski i ličilo na veliku bajku a široki osmesi svih prisutnih bili su jedan od okaza da je bajka uspela.

 

Izvor: TV Most

 

Comments

Pročitaj još