Uhapšena trojica Srba kod Istoka sa preko 145 kg marihuane

Kod tri osobe srpske nacionalnosti juče je na periferiji Istoka pronađeno i oduzeto oko 150 kilograma marihuane, javila je “Gazetablic”. Akciju je izvela jedinica Kosovske policije za trgovinu protiv rasturanja narkotika u Peći. Ovaj portal je objavio i puna imena i prezimena uhapšenih Srba, kod kojih je droga pronađena, i to kada su iz Istoka krenuli ka Kosovskoj Mitrovici.

Osumnjičeni su G.B i G.M. i U.R. Marihuana je bila sakrivena u prikolici vozila sa srpskom registarskim tablicama, navodi Gazeta Blic.

Policija je u prikolici automobila pronašla 113 paketa – providne najlonske kese u kojima se nalazila supstanca za koju se sumnja da je marihuana, ukupne težine 145 kg i 641 grama, navodi se u izveštaju Policije Kosova.

Pored prikolice policija je zaplenila i vozilo Opel meriva, kao i druge dokaze poput vage za precizno merenje, najverovatnije droge, šest mobilnih telefona, tri para crnih rukavica, itd.

Po nalogu nadležnog tužioca pritvorenima je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati i oni bi danas trebalo da se pojave pred sudijom Osnovnog suda u Peći.

 

Izvor: Kossev

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."