Druženje dece iz Kosovske Mitrovice i Foče na Tjentištu

Deca iz PU “Danica Jaramaz” boravila su sa svojim roditeljima na Tjentištu, na poziv vrtića “Čika Jova Zmaj” iz Foče.

Mališani, njihovi roditelji i stručno osoblje su od 28.09. do 01.10.2018. godine, uživali u druženju, razmeni iskustava i čarima koje je pružio Nacionalni park Sutjeska.

Za mališane i roditelje su prethodno obezbeđeni poligoni, kreativne radionice, sportska takmičenja kao i mnogo drugih zabavnih sadržaja,

  

Na samom početku druženja organizovana je žurka dobrodošlice kao i lutkarska predstava “Crvenkapa”.

Pored posete Foči i obilaska Doline heroja, deca i njihovi roditelji su imali priliku da posete i Vidikovac Dragoš Sedlo, sa koga se pruža fantastičan pogled na vodopad Skakavac, koji je smešten u srcu prašume Perućice, kao i Prijevor, visoravan u podnožju Maglića.

Ideju je podržao Privremeni organ Opštine Kosovska Mitrovica koji je i obezbedio prevoz.

 

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."