Popović:I ove godine radimo na poboljšanju standarda studenata

I ove godine je ustanova Studentski Centar uložila dodatne napore da se poboljša standard studenata u odnosu na minule godine .Radi se na higijenskom čišćenju i adaptaciji prostorija  u domovima kako bi se ispoštovali svi standardi.

“Završili smo krovne prozore na Domu IV sredstvima koje nam je dodelilo Ministarstvio i zavšava se adaptacija požarnih stepenica koje smo, poštujući stnadarde u obavezi da uradimo radi bezbednosti studenata u slučaju elementarnih nepogoda”, rekao je u razgovoru za program Radio Kosovske Mitrovice Jovo Popović , direktor Studentskog Centra  u Kosovskoj Mitrovici.

Osim tehničkih priprema u  Studentskom domu u Kosovcskoj Mitrovici , sve je spremno za predaju dokumenata  za dodelu smeštaja.Brucoši predaju dokumenta od 3. do 18. septembra , a oni stariji  bez obzira da li su bili stanari doma ili ne do 31. oktobra.Svi će biti  rangirani prema uspehu i matertijalnom statusu. Za sada se nadaju da će mesta biti dovoljno, dodao je Popović.

Radio Kosovska Mitrovica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."