Popović sa delegacijom KFOR-a

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović razgovarao je danas sa pukovnikom KFOR-a Danijelom Bajatom koji je u posetu opštini došao sa delegacijom KFOR-a.

Popović je sa Bajatom razgovarao o opštoj bezbednosnoj situaciji na teritoriji opštine Gračanica i mogućnostima pojačane kontole KFOR-a uoči početka nove školske godine.

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović informisao je predstavnike KFOR-a da će u sredu u opštini biti održan sastanak sa direktorima svih obrazovnih institucija sa teritorije opštine Gračanica i predstavnicima policije i pozvao ih da i KFOR prisustvuje ovom sastanku.

Predsednik Popović i pukovnik Bajata saglasili su se da u slučajevima očuvanja bezbednosne situacije treba delovati preventivno. S tim u vezi KFOR će, kako je najavljeno povećati svoje prisustvo na terenu na teritoriji opštine Gračanice.

 

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica saopštenje

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."