Sanacija udarnih rupa na putevima opštine Zvečan

Zbog radova na putnom pravcu Zvečan-Mitrovica saobraćaj se obavlja usporeno ali bez zastoja.

Usporen je saobraćaj u ulici “Kralja Petra l” u  opštini Zvečan zbog sanacije rupa. Nadležni apeluju na vozače za strpljenje i obazrivost tokom vožnje. Zadržavanja na putu su minimalna a građani zadovoljni.

“Sanacija rupa na teritoriji Zvečana značiće mnogo kako za taksi vozila tako i za sva vozila koja se kreću putem Zvečan-Mitrovica. Zbog mnogobrojnih rupa bilo je mnogo udesa i kvarova na automobilima”, rekao je jedan od taksista koji svakodnevno više puta dnevno voze na ovoj deonici.

“Ovaj projekat koji obuhvata sanaciju udarnih rupa na kolovoznim površinama u naselju Zvečan finansira Kancelarija za Kosovo i Metohiju. Intervencija se izvoditi nekoliko dana nadamo se da će sutra biti završena”, rekla je Nadica Hristov rukovodilac Odeljenja za urbanizam opštine Zvečan.

Intervencije na saniranju udarnih rupa za sada su urađene u ulicama “Obilićeva”, “Nemanjća”, “Cara Dušana” i “Kralja Milutina”. Vrednost ovog projekta, koji finansira Kancelarija za Kosovo i Metohiju iznosi oko 1 400 000 dinara.

 

Izvor: TV Most

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."