U toku rekonstrukcija ulice Lole Ribara, završetak radova u septembru

U ulici Lole Ribara u centru Kosovske Mitrovice u toku su radovi na kompletnoj infrastrukturi od yamene vodovodnih i kanalizacionih cevi, preko saniranja asfalta do rasvete duž čitave ulice.Projekat  je vredan 400.000 evra , ali kako nadležni iz opštine Severna Mitrovica kažu , najverovatnije je potrebna još jedna suma novca zbog nepredvidjenih radova na mreži .

Adrijana Hodzić, šefica kancelarije za administrativne poslove  kaže da radovi teku po planu i da će nakon završetka radova grad dobiti jednu uređenu i  osvetljenu  ulicu sa prostranim trotoarima.Dodala je da će se nastaviti sa rekonstrukcijom i uređenjem ostalih ulica u gradu , ali  da i građani shvate ozbiljnost problema prostora u gradu i poštuju pravila parkiranja kako bi novi trotoari imali  najzad svoj smisao.

Prema predviđenoj dinamici radovi u ulici Lole Ribara će biti završeni u septembru ove godine.

Radio Kosovka Mitrovica

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."