Večeras 2. “Kosmetfest” u Kosovskoj Mitrovici

Drugi muzički festival  „Kosmetfest“ biče održan večeras u Kosovskoj Mitroici. Program koji će početi u 19h na platou kod SŠT. Mihajlo Petrović Alas, otvoriće lokalni DJ Daka . Nakon njega , nastupaju Magla bend i kragujevački DJ Sofrano a nakon njih koncert će održati zvezda festivala Aco Pejović.

„Prvi festival smo održali pre dve godine  a prošle smo pauzirali iz finansijskih razloga. Ove godine zahvaljujući našem sponzoru Privremenom organu Opštine Kosovska Mitrovica, festival se ponovo održava i nadamo se da će postati lepa tradicija“ kaže za Radio Kosovku Mitrovicu član organizacionog odbora Nemanja Biševac i dodaje da se očekuje veliko interesovanje publike koja će prema procenama, brojati oko 5000 ljudi.

Cena karte je  300 dinara.  Prodajna mesta su  “Mob shop”, “Viva net”, “Ambient Cafe”, “Prestige Caffe” i “Moment Caffe”. Karte će se prodavati I na kapij festival koja će biti otvorena od 17h.

“Samo da nas remenske prilike posluže I biće to pravi muzički spektakl” dodaje Biševac.

Pored Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica, među sponzorima i prijateljima festivala su i Opština Severna Mitrovica,  Opština Zvečan, Studentski centar Priština – Kosovska Mitrovica i mnogi drugi.

Organizatori fesdtivala su Studentski parlament PU sa još nekoliko studentskih organizacija.

 

Comments

Pročitaj još