Vulin: Albanci pokušavaju da proteraju i pretekle Srbe

Na vest o napadu Albanaca na Srbe u Starom Grackom reagovao je večeras ministar odbrane Aleksandar Vulin ocenom da Albanci pokušavaju da proteraju i pretekle Srbe sa KiM.

“U Starom Grackom gde su streljali srpske žeteoce Albanci sada napadaju šestomesečne bebe i hapse Srbe kada se usude da brane svoju decu. U mestu gde ubice šesnaestogodišnjeg srpskog žeteoca i njegovog oca nisu kažnjene sada pokušavaju da proteraju i pretekle Srbe”, izjavio je Vulin u Bukureštu gde boravi na poziv rumunskog kolege komentarišući poslednji u nizu napada na Srbe na KiM.
“Da li će i sada zatražiti da obe strane pokažu uzdržanost, da li šestomesečna beba treba da pokaže uzdržanost i da ne plače dok tuku i nju i njenu majku. Šta treba da se desi da već jednom tvorci tzv. nezavisnosti Kosova i Metohije obuzdaju nasilje svog projekta. Pošto je međunarodna zajednica ćutala na ubistva Srba, na pljačke i kamenovanja Srba, sada može da sluša plač srpske dece”, rekao je ministar Vulin.
Izvor :Tanjug

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."