Nema najava o nastavku dijaloga Beograda i Prištine

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić je danas izjavio da nema najava o nastavku dijaloga Beograda i Prištine i da je Beograd spreman da razgovara, na ozbiljan način.

Ako bude najava, kaže Đurić, bićemo spremni da razgovaramo, ali na ozbiljan način i sa ljudima koji su spremni da sprovode sporazume.

“A ne sa onima koji se javno rugaju svakom obliku dogovaranja i sporazumima koje su sami postigli”, rekao je Đurić novinarima.

 

Izvor : B92

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."