Jevtić: Nema pomaka u istrazi o ubistvu Olivera Ivanovića

Član Predsedništva Srpske liste i ministar za zajednice i povratak u ostavci Dalibor Jevtić izjavio je da nema pomaka u istazi o ubistvu Olivera Ivanovića.

“To je ono što dodatno zabrinjava. Kako vreme prolazi, sve manje možete čuti bilo kakvu informaciju o tome. Koliko god da sam u početku bio optimista da ćemo dobiti odgovor na pitanje ko je i zašto ubio Olivera Ivanovića, tako sam sada sve više uveren da se to neće desiti”, rekao je Jevtić gostujući na Pinku.

On je dodao da je važno da se, pre svega zbog porodice Ivanovića, dobije odgovor na to pitanje.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara u Kosovskoj Mitrovici, ispred kancelarije svoje građanske inicijative “Srbija, demokratija, pravda”. Prema podacima sa obdukcije, Ivanović je pogođen sa šest metaka iz “duge devetke”, a nedaleko od mesta ubistva pronađeno je zapaljeno vozilo.

Sahranjen je u Aleji zaslužnih građana, u Beogradu.

Izvor: RTV Kim

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."