• Početna>
  • Vesti>

Popović uputio otvorena pisma povodom zabrane dolaska Crvene Zvezde

Predsednik Srđan Popović zatražio od Ambasada da posreduju, od UEFE da sprovede istragu a od FS Kosova da promeni odluku o zabrani.

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović uputio je otvoreno pismo ambasadama u Prištini, OEBS-u kao i UEFA savezu povodom odluke Fudbalskog saveza Kosova da fudbalerima Crvene zvezde zabrani posetu Gračanici i održavanje revijalne-humanitarne utakmice sa FK Gračanica. Protestno pismo predsednik opštine uputio je i Fudbalskom savezu Kosova.

U pismu upućenom Ambasadama u Prištiti,OEBS-u kao i UEFI predsednik opštine Srđan Popović izrazio je svoj protest i duboko nezadovoljstvo u vezi sa diskriminacijom i jasno politički motivisanom odlukom Fudbalskog saveza Kosova.

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović uputio je i otvoreno pismo Fudbalskom savezu Kosova i njegovom predsedniku Fadilju Vokriju koji je ostao pri stavu o zabrani posete FK Crvena zvezda i nakon razgovora sa predsednikom opštine.

Ovakva reakcija predsednika opštine Gračanica usledila je nakon što je na zvanično upućen zahtev opštine Gračanica Fudbalski savez Kosova odgovorio negativno i zabranio gostovanje fudbalerima Crvene zvezde kao i održavanje humanitarne utakmice sa FK Gračanica.

Comments

Pročitaj još