Jevtić čestitao pripadnicima goranskog naroda Dan Goranaca

Potpredsednik Vlade i ministar za zajednice i povratak u ostavci Dalibor Jevtić, čestitao je pripadnicima goranskog naroda – Dan Goranaca.

“Poštovani pripadnici goranskog naroda, čestitam vam Đurđevdan – Dan Goranca. Želim da vam poručim da će Ministarstvo za zajednice i povratak biti tu da pomogne Gorancima u težnji da stvore bolje i prosperitetnije okruženje u kojem žive, kako bi samim tim stvorili i bolje uslove za život nego što danas jesu. Vi ste narod koji je dobar pokazatelj opstanka na Kosovu, uprkos teškim vremenima, ponosni na svoju tradiciju i uporni da opstanete, pokazali ste kako je moguće ostati i opstati” rekao je Jevtić .

“Želim vam takođe puno zdravlja, snage i volje da svakoga dana postajemo bolji, živimo u miru, međusobnom uvažavanju i toleranciji”, poručio je ministar Jevtić.

 

Izvor : TV Most

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."