Veterani Gračanice ponovo prvi

 

Posle osvojenog prvog mesta u Trstu, veterani fudbalskog kluba „Gračanica“ su danas osvojili prvo mesto na turniru u Banja Luci koji već desetu godinu za redom organizuje Odbor za pomoć Srbima na Kosovu na čelu sa Miloradom Arlovimi veterani FK Vrbasa iz Banja Luke.
Fudbalski veterani Gračanice su učestvovali na turniru u Banja Luci zajedno sa fudbalskim klubom Trepča iz Mitrovice fudbalskim veteranima iz FK Mokra Gora iz Zubinog Potoka i FK Vrbas iz Banja Luke. U polufinalu su pobedili FK Trepča iz Mitrovice sa 3:2,dok su u finalu savladali veterane Vrbasa iz Banja Luke na penalima 6:5 (2:2).

Podršku veteranima Gračanice dao je i gradonačelnik Gračanice Srđan Popović.

,,Čestitam veteranima Gračanice na osvojenom prvom mestu i svim ekipama koje su učestvovale na turniru na fer i korektnoj borbi. Danas je pobedilo druženje i neraskidiva veza između Republike Srpske i našeg naroda na Kosovu“ rekao je Popović.

Predsednik Odbora za pomoć Srbima na Kosovu Milorad Arlov čestitao je veteranima fudbalskog kluba Gračanica na pobedi i poželeo im puno uspeha u daljim sportskim aktivnostima. Arlov se posebno zahvalio predsedniku opštine Gračanica Srđanu Popoviću što je posetio Banja Luku i prisustvovao jubilarnom fudbalskom turniru.

Predsednik Srđan Popović je na sastanku sa Miloradom Arlovim dogovorio dolazak 93 đaka iz Gračanice,koji će boraviti od 16-23 juna kod svojih vršnjaka u Brodu i Modriči. Đaci će ići u pratnji osmoro profesora.

Izvor;Saopstenje

Comments

Pročitaj još