Popović sa pobednicima turnira “Igrajmo za 16”

Predsednik Opštine Gračanica Srđan Popović primio je danas ekipu Doma zdravlja „Donja Gušterica“ pobednike memorijalnog turnira u malom fudbalu pod nazivom „Igrajmo za 16“, čija je regionalna završnica proteklog vikenda odigrana u Nišu.

Delegaciju Doma zdravlja „Donja Gušterica“ predvodili su direktor Zoran Mitrović i kapiten ekipe dr Saša Mladenović. Tom prilikom predsedniku Opštine Gračanica Srđanu Popoviću uručili su jednu od osvojenih medalja.
„Smatramo da je i predsednik Opštine zaslužan za sve ovo što se desilo. U Nišu smo predstavljali Dom zdravlja iz Donje Gušterice, opštinu Gračanica i celokupan narod sa Kosova. Narodu ne možemo da uručimo medalju, ali zato možemo njegovom predstavniku. Iz tog razloga smo došli kod predsednika Popovića, da mu prenesemo utiske i kažemo da smo našu opštinu predstavili na najbolji mogući način“, kazao je Mladenović.
Dr Mladenović ističe da je bila velika čast učestvovati na ovako velikom truniru, koji ima međunarodni karakter, posebno zato što je ekipa Doma zdravlja iz Donje Gušterice bila je jedini učesnik sa Kosova.
Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović ekipi Doma zdravlja „Donja Gušterica“ čestitao je na uspehu koji su postigli i zahvalio na uspešnom predstavljanju naše opštine.
„Opština Gračanica želi da ulaže u razvoj sporta, jer je to ulaganje u razvoj naše dece i omladine, ali i zdrav život. Zato me ovakvi uspesi posebno raduju i verujem da će ih još više biti u budućnosti“, kazao je Popović.
Pobedom u Nišu ekipa Doma zdravlja Donja Gušterica stekla je pravo učestvovanja na finalnom turniru “Igrajmoza 16” koji će se u organizaciji RTS-a u aprilu odigrati  u Beogradu.

Comments

Pročitaj još