Popović: Razgovaraću sa svima

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović i ovog četvrtka primao je građane sa kojima je razgovarao o problemima koji ih muče.

Predsednik opštine Gračanica danas je sa građanima razgovarao više od pet sati ističući da su on i Opština Gračanica posvećeni rešavanju njihovih problema, ali da i sami građani treba da budu znatno aktivniji.

„Građani od lokalne samouprave pomoć i podršku mogu očekivati onoliko koliko je u njenoj nadležnosti. Mnogi misle da je zapošljavanje u opštinskim rukama, nažalost ne mogu svi da rade u Opštini. Potrebno je i da građani iznesu svoje ideje, a mi ćemo pomoći koliko možemo“, kazao je Popović.

Građani su došli na razgovor u nadi da će uz pomoć prvog čoveka Opštine Gračanica i njegovih saradnika moći da reše svoje probleme. Glavni problemi socijalne su prirode, najviše nezaposlenost, a bilo je i drugih problema.

Na razgovoru su danas bili bračni par Dejan i Snežana iz naselja Bergen u Ugljaru. „Imamo šestoro dece, niko ne radi, a nerešeno je i stambeno pitanje. Predsednik nas je lepo primio i saslušao, nama je bilo važno da neko čuje za naše probleme. Rekao je da će pomoći koliko može“.

Na razgovoru je bila i Svetlana Gudžić. „Očekujem da će se nekako rešiti i moj problem, zato sam i ovde. Imam poverenje u sadašnju vlast i predsednika. Sve pohvale za njegovo ponašanje i za to na koji način se ophodi prema narodu.Svaka čast“.

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović kaže da je razgovor sa njim zatražilo oko 400 građana, kao i da se taj broj stalno povećava. Poručuje: „Razgovaraću sa svima“.

Do sada je na razgovoru bilo preko 200 građana.

 

Izvor : TV Most

Foto : Opština Gračanica

 

Comments