NVO “Žensko pravo” organizuje radionicu o multikulturalizmu i rešavanju konflikata

NVO “Žensko pravo” organizuje radionici na temu multikulturalizma i rešavanja konflikta, sa ciljem povećanja međuetničke saradnje i doprinošenja rešavanju društvenih problema u regionu Mitrovice.

Radionica će se odrzati 14-og februara, u 12:00 casova, u galeriji Akvarijus, u Kosovskoj Mitrovici.

Radionica uključuje predavanje i interaktivne grupne aktivnosti koje će učesnicima različitih etničkih pripadnosti pomoći da poboljšaju međusobno razumevanje i saradnju.

Cilj radionice je da se prepoznaju zajednički problemi, uspostavi bolja komunikacija između žena iz različitih zajednica, kao i da se predlože rešenja koja će imati pozitivni uticaj na zajedničke probleme u regionu koji se tiču svih zajednica.

Radionica se organizuje u sklopu projekta “Mitrovica Women Trust Building Initiative,” koji je podržan od strane UNMIK-a.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."