• Početna>
  • Vesti>

A.Spirić:Brinućemo o svakom građaninu i u godini koja dolazi

Sumirajući proteklu godinu predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić rekao je da je zaovoljona rezultatima koje je Organ na čijem je čelu postigao ali i ličnim uspehom na izborima za odbornika u opštini Severna Mitovica gde je dobio veliki broj glasova .

Njegov izbor za zamenika gradonačelnika je poseban motiv za dalji rad, rekao je gostujući u našem Jutarnjem programu.

Govoreći o radu Privremenog organa i Opštine Kosovska MItrovica Spirić je istakao da je posebno zadovoljan angažovanjem mladih ljudi kroz programe privremenih i povremenih poslova , ugovora o delu i ostalih poslova koje zakon omogućava obzirom da je na snazi zabrana zapošljavanja.

“Dobro je što smo u ovoj godini učvrstili temelje srpskih institucija u saradnji sa Kancelarijom za Kosovo i Metohiju i uz pomoć predsednika Aleksandra Vučića i direktora kancelarije Marka Đurića”, rekao je Spirić . On je podsetio da je za  mlade bračne parove izgađeno i da će im uskoro biti dodeljeno 30 stanova  i ponovio da opstanak Srba na Kosovu i Metohiji zavisi od srpskih institucija sa kojima se veze moraju ojačati u svakom pogledu.
 

“Samo tako možemo da se nadamo trajnoj i neraskidivoj vezi sa državom i vladom a na to nas obavezuje Rezolucija 1244 SB UN “, rekao je Spirić.

On je obećao da će i u 2018. Privremeni organ raditi na rešavanju brojnih problema građana Kosovske Mitrovice i poželeo im puno sreće i uspeha u godini koja dolazi.

Izvor: TV Most

Comments

Pročitaj još