• Početna>
  • Vesti>

Spirić uputio telegram saučešća povodom smrti Nebojše Radomirovića – Đavka

Povodom smrti Nebojše Radomirovića-Đavka, istaknutog borca za sport u našem gradu, čijim nemerljivim zalaganjem i nesebičnim doprinosom je OK „Kosovska Mitrovica“ ostvario izuzetne rezultate, telegram saučešća porodici uputio je predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić.

„U ime Privremenog organa i lično ime, primite izraze najdubljeg saučešća. Sa velikom tugom i nevericom primili smo vest o smrti Nebojše Radomirovića-Đavka, velikog borca za sport, koji se nije štedeo da pruži svoju maksimalnu podršku mladima Kosovske Mitrovice, kako bi promovisali prave vrednosti, zdrav sportski život, a samim tim i svoj grad”, navodi se u telegramu saučešća.

 

“Ostaće zauvek upamćen doprinos koji je Nebojša dao odbojci, direktno učestvujući u stvaranju njenog uspeha,i promovišući naš grad širom Srbije. Odbojka i Sportski savez u Kosovskoj Mitrovici ostaju uskraćeni za posvećenog sportistu, dobrog prijatelja i divnog čoveka. Njegov pobednički sportski karakter ovu bitku nije dobio, ali mi imamo mnogo razloga da saberemo naša sećanja i odamo poštu čoveku koji je svoju životnu energiju posvetio ljudima, odbojci i sportu uopšte. Bila je čast sarađivati sa njim. Biće i dalje uz nas kroz vrednosti koje je ostavio“, stoji u telegramu saučešća predsednika Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandra Spirića.

Foto : Fejsbuk (privatna arhiva)

Comments

Pročitaj još