Ministar Rikalo sa ambasadorom Austrije

Ministar poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja u Vladi Kosova Nenad Rikalo sastao se sa ambasadorom Austrije Gernotom Fandlerom i šefom Koordinacione kancelarije Austrijske Agencije za razvoj (ADA) Ginterom Cimerom.

Tokom sastanka ministar Rikalo je upoznao ambasadora Fandlera sa planom rada, programima podrške ministarstvu kao i projektima koji će biti realizovani u cilju podrške poljoprivrednim proizvođačima u narednoj godini, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Šef Koordinacione kancelarije ADA, Ginter je naglasio da je dosadašnja dugogodišnja saradnja bila izuzetno plodna i izrazio nadu da će u tom pravcu i nastaviti. On je od ministra Rikala zatražio podršku za implementaciju projekata IPA II.

Ministar Rikalo je izrazio spremnost ministarstva za nastavak saradnje sa Agencijom za razvoj  i zainteresovanost ministarstva za svaku vrstu saradnje kroz razmenu iskustava, prvenstveno edukacije i moderne tehnologije, navedeno je u saopštenju.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."