Spirić: Ostanite istrajni u poštovanju istinskih vrednosti i standarda novinarske profesije

Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić uputio je čestitku Radiju Kosovska Mitrovica povodom  35 godina rada.

Čestitajući veliki jubilej, predsednik Spirić  navodi da je naš  radio, koji je program i započeo prenosom sednice tadašnje SO Kosovska Mitrovica, do danas ostao na nivou zadatka prateći  od samog početka profesionalno, objektivno i blagovremeno najvažnije događaje od interesa za njene građane i celokupnu javnost.

“Poštujući visoke standarde ove profesije, uvodeći nove programske sadržaje, i profesionalno izveštavajući sa svih događaja čuvate ugled najstarijeg radija u pokrajini, koji se sa  posebnom pažnjom prati i kojem se veruje. Radio Kosovska Mitrovica u proteklih 35 godina bio je svedok svih događanja i odluka važnih za Kosovsku Mitrovicu i Kosovo i Metohiju. Iskreno želim da idete putem istine i objektivnog informisanja, i čuvate dostojanstvo profesije I u svim budućim danima”, navodi se u čestitki predsednika Spirića.

Predsednik Privremenog organa je našoj kući poželeo da ostanemo istrajni u poštovanju istinskih vrednosti i standarda novinarske profesije i da nastavimo da radimo u najboljem interesu građana i javnosti, informišući  o svim važnim političkim, ekonomskim, socijalnim, kulturnim, naučnim i sportskim događajima u našem gradu.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."