Marko Đurić čestitao jubilej Radiju Kosovska MItrovica

Veliki jubilej Radiju Kosovska Mitrovica, danas je čestitao  direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije Marko Đurić.

Čestitku prenosimo u celosti.

U ime Kancelarije za Kosovo i Metohiju i svoje ime, Vama, uredništvu i svim zaposlenima čestitam 35. godinu uspešnog rada vašeg radija.

Poštujući visoke standarde profesionalnog radijskog novinarstva, više od tri decenija doprinosite objektivnom i kvalitetnom informisanju građana. Vaša izveštavanja o političkim i kulturnim događanjima, ali pre svega o životu našeg naroda u pokrajini, od nemerljivog su značaja.

Kvalitetu vašeg programa i ugledu koji ste stekli veliki doprinos je dao kadar koji je znanje i sposobnost u medijskom poslu sticao u velikim i poznatim medijskim kućama i na internet portalima. Predan rad i visoki profesionalizam biće, siguran sam, razlog da i nadalje budete slušana i omiljena radio stanica na Kosovu i Metohiji.

Želim vam još puno uspešnih godina. Budite i dalje medijska kuća koja promoviše doslednost i objektivnost, a nacionalni interesi srpskog naroda, pravda i istina, neka vam kao i do sada budu zvezda vodilja u vašem poslu.

SREĆAN ROĐENDAN!

 

Foto: Novosti

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."