G. Rakić: Vi ste naša snaga u borbi da javnosti prenesemo istinu o Srbima

Jubilej, 35 godina postojanja, kolektivu Radio Kosovske MItrovice danas je čestitao i gradonačelnik Opštine Severna Mitrovica i predsednik Srpske liste Goran Rakić, poručivši da je posao novinara  vrlo odgovoran, težak i specifičan, a rad novinara na Kosovu i Metohiji ima i posebnu težinu.
U čestitki se dalje kaže:
“Vi ste naša snaga i podrška u borbi da domaćoj, ali svetskoj javnosti prenesemo istinu o Srbima i o Kosovu i Metohiji. 35 godina je jubilej koji vas obavezuje da kao što ste to uvek i radili budete primer ostalima šta je odgovorno novinarstvo i kako se štite interesi građana i istine i drago nam je da uspevate da u naletu nekih koji sebe žele da predstave kao vaše kolege, kvalitetom te iste ostavljate u senci.
Uvek imajte na umu da će naši građani svojim poverenjem u vaš i naš radio Kosovska Mitrovica uvek nagraditi vaš trud i rad.
U ime Srpske liste i lično ime želim vam srećan jubilej vredan pažnje, 35 godina uspešnog rada”.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."