• Početna>
  • Vesti>

Direktorka “Mreža Most” Slađana Ivančević čestitala 35. rođendan radiju Kosovska Mitrovica

Direktorka JP “Mreža Most” u čijem je sastavu i Radio Kosovska Mitrovica čestitala je jubilej radiju. Čestitku prenosimo u celosti.

“Velika mi je čast i zadovoljstvo što imam priliku da vam u ime JP Mreža Most i u svoje lično ime čestitam 35 godina predanog rada na informisanju našeg naroda na Kosovu i Metohiji.

Vaš nesebični trud da u svakom trenutku budete na pravom mestu, i o događaju blagovremeno informišete svoje slušaoce govori o Vašoj spremnosti da uvek budete ispred svih u borbi za očuvanje naših kulturnih vrednosti i opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji.

Danas, kada obeležavamo ovaj važan jubilej, svesni smo da je to moguće jedino onima koji daju sve od sebe da istina dođe do njihovih slušalaca, da ovakav dan pripada samo onima koji ne štede ni svoje vreme, ni svoje znanje da istinu učine vidljivom i dostupnom.

Uverena sam da će Radio Kosovska Mitrovica i u budućem periodu na isti način nastaviti da blagovremeno i tačno informišete svoje verne slušaoce, koji su tokom svih ovih godina, crpeli informacije koje ste nudili, verovali u Vas i sa poverenjem pratili vaš program” navodi se u čestitki direktorke JP Mreža Most Slađane Ivančević.

 

Comments

Pročitaj još