• Početna>
  • Vesti>

Srpska lista pozvala građane Klokota da podrže Božidara Dejanovića na izborima

Srpska lista poziva građane opštine Klokot da u predstojećem drugom krugu izbora za gradonačelnika, u nedelju 19. novembra, podrže našeg kandidata Božidara Dejanovića, koji će na glasačkom listiću biti pod rednim brojem 41, navodi se u saopštenju koje je upućeno našoj redakciji.

“Podsećamo, Božidar Dejanović, koji je u prvom krugu bio kandidat Građanske inicijative „Klokot Vrbovac“, pristupio je našoj listi sa svim svojim članovima.

Uvereni smo da je političko ujedinjenje Srba u Klokotu, što je omogućeno pristupanjem gospodina Dejanovića i njegove liste našoj stranci, u suštinskom interesu našeg naroda u opštini Klokot.

Time su stvoreni uslovi da i opština Klokot, poput ostalih opština sa srpskom većinom na Kosovu i Metohiji, dobije prvog čoveka koji će u sklopu Srpske liste i saglasju sa ostalim srpskim gradonačelnicima i u saradnji sa našom vladom u Beogradu raditi na zaštiti i unapređenju kolektivnih prava Srba, unapređenju položaja srpskog naroda, kao i ekonomskom snaženju srpskih sredina”.

Srbi će, uvereni smo, davanjem podrške Božidaru Dejanoviću pokazati da je i opština Klokot čvrst i stabilan deo našeg nacionalnog političkog korpusa na Kosovu i Metohiji i poručiti da se niko ne može igrati i manipulisati političkom voljom našeg naroda, navodi Srpska lista.

Comments

Pročitaj još