Tridesetogodišnjica Erazmusa u Informativnom i kulturnom centru EU

Povodom 30 godina Erazmus programa, Informativni i kulturni centar Evropske unije u Kosovkoj Mitrovici organizuje predavanje i diskusiju sa korisnicima ovog programa i stidentima koji su zainteresovani za njega 26. oktobra (četvrtak) u 12.00 časova.

Erazmus+ je novi program EU koji bezbeđuje finansiranje projekata u oblasti obrazovanja, mladih i sporta za period od 2014-2020 godine.

Novi program je nasledio tri programa za obrazovanje – Tempus, Erazmus Mundus i Program za celoživotno učenje, kao i program Mladi u akciji. Novina je da će unutar njega biti moguće i finansiranje manjeg broja aktivnosti iz oblasti sporta.

Više informacija o novom programu dostupno je na sajtu Evropske komisije:

http://erasmuspluskosovo.org/

http://europa.eu/rapid/press-release_IP-17-1574_en.htm

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."