Srpska lista: Naš uspeh je uspeh srpskog naroda

“Srpska lista je ubedljivom pobedom još jednom pokazala da uživa poverenje skoro svih Srba na Kosovu i Metohiji.
Zahvaljujemo se svim građanima koji su dali glas našim kandidatima za gradonačelnike i odbornike”, stoji u saopštenju Srpske liste.
U saopštenju se kaže da je ovaj uspeh – uspeh srpskog naroda te da su glasovi  još jednom potvrdili da Srbi veruju svojoj državi Srbiji i svom predsedniku Aleksandru Vučiću.
“Srpska lista je ovom pobedom uspela da nakon parlamentarnih izbora zaokruži svoj politički korpus i utvrdi se kao najstabilnija i jedna od najjačih političkih opcija na Kosovu i Metohiji.
Uspeh Srpske liste i ova politička snaga znači bolji položaj Srba na Kosovu i Metohiji, i veće poštovanje prava Srba na Kosovu i Metohiji”, stoji u saopštenju.
Iz Srpske liste poručuju svim izabranim gradonačelnicima, odbornicima i članovima Srpske liste poručujem da u narednom periodu moraju raditi još više i bolje kako bi opravdali ukazano poverenje građana.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."