• Početna>
  • Vesti>

Rakić i Spirić očekuju pobedu Srpske liste u prvom krugu

Kandidati za gradonačelnika i odbornike u organima lokalne samouprave u Kosovskoj Mitrovici  ocenili su danas da su lokalni izbori na Kosovu veoma važni za Srbe i da očekuju pobedu Srpske liste u opštinama  sa većinskim srpskim stanovništvom.

Kandidat Srpske liste  za gradonačelnika  Severne Mitrovice Goran Rakić  izjavio je novinarima da očekuje pobedu Srpske liste u svim opštinama na Kosovu gde su Srbi većina,  a u Mitrovici pobedu u prvom krugu.

“Očekujem veliku izlaznost građana i pobedu Srpske liste u svih 10 opština sa većinskim srpskim stanovništvom. Što se tiče Mitrovice, očekujem pobedu već u prvom krugu. Isto mesto, isto pitanje, verovatno i isti odgovor kao i 2013.godine – večeras ćemo slaviti pobedu” , rekao je Rakić.

Kandidat Srpske liste za odbornika  u ovoj opštini  Aleksandar  Spirić  istakao je da je današnji dan veoma bitan za srpski narod na KiM.

“Moramo  iskazati pre svega mudrost, istrajnost i najvažnije da bude trajna  i neraskidiva  veza  sa Srbijom. Kada je u pitanju Srpska lista i gradonačelnik Rakić, mi smo spremni za slavlje, ali moramo biti svesni da građani moraju iskoristiti svoje biračko pravo i da podrže onaj put koji garantuje pre svega stabilnost, sigurnost  i bezbednost jer bez te tri bitne stvari nama nema napretka. Zato moramo biti mudra i pre svega istrajni”, naglasio je  Spirić.

 

Comments

Pročitaj još