Ministar Todosijević sa šefom posmatračke misije Peterleom o lokalnim izborima

Ministar administracije lokalne samouprave Ivan Todosijević sastao se sa šefom posmatračke misije EU na Kosovu Aloizijem Peterleom, sa kojim je razgovarao o političkoj situaciji, ulozi srpske zajednice u političkom životu kao i predstojećim lokalnim izborima.

Ministar Todosijević i gospodin Peterle složili su se da je najvažnije da predstojeći lokalni izbori proteknu u mirnoj, demokratskoj i dostojanstvenoj atmosferi.

Todosijević je u razgovoru sa Peterleom istakao da je veoma važno sprečiti eventualne nepravilnosti i pozvao građane da iskoriste svoje glasačko pravo na predstojećim izborima.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."