Janković i Todosijević posetili selo Banjska

Gradonačelnik opštine Zvecan Vučina Janković i nosilac Srpske liste za opštinu Zvečan na predstojećim lokalnim izborima Ivan Todosijević zajedno sa kandidatima za odbornike u istoimenoj opštini razgovarali su sinoć sa meštanima sela Banjska u koju je lokalna samouprava opštine Zvečan, uz podršku Kancelarije za KiM Vlade Republike Srbije, samo u poslednje dve godine realizovala više infrastrukturnih projekata.
,Najveći potencijal ovog kraja je svakako banja Banjska .Prošle godine na Petrovdan otvorili smo dva bazena za kupanje, intenzivno radimo i na izgradnji zatvorenih bazena sa lekovitom termalnom vodom dok se treća završna faza izgradnje banjskog lečilišta očekuje sledeće godine . Otvorili smo mini pivaru a u planu je izgradnja još jedne kako bi mogli da uposlimo našu decu . U Banjskoj smo izgradili stambeni objekat u kome smo zbrinuli 12 porodica a u planu je izgradnja još jedne stambene zgrade za mlade bračne parove. Lokalna samouprava opštine Zvečan mislila je na ovaj kraj jer Banjska ima velike kapacitete i potencijale da se razvija i postane ključ turističkog razvoja na severu pokrajine”, istakli su Todosijević i Janković.
,,Dela govore više od reči, zato mi mnogo ne obećavamo, mi radimo i gradimo i planiramo da još mnogo ulažemo kako bi obezbedili bolju budućnost za sve vas zajedno”, naglasio je gradonačelnik Zvečana koji je dobio punu podršku meštana sela Banjska na predstojećim lokalnim izborima 22. oktobra.

Iyvor> TV Most

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."