Pobeda Srpske liste od nacionalnog i suštinskog značaja za Srbe na KiM

“Pobeda Srpske liste na predstojećim lokalnim izborima 22. oktobra u svim srpskim opštinama na Kosovu i Metohiji od nacionalnog je i suštinskog značaja za srpsko stanovništvo u Pokrajini”, rekao je danas u Zvečanu šef Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić.

Sastanku su prisustvovali is vi nosioci Srpske liste kao i kandidati za odbornike u opštinama na Kosovu i Metohiji na predstojećim lokalnim izborima koji će se održati 22. oktobra.

Srpska lista uživa punu podršku države Srbije i zato je važno das vi Srbi stanu pod jedan barjak i pomognu svojoj državi da i u budućnosti složno i jedinstveno rešavamo sve problem”, naglasio je Glišić.

Sastanku u opštini Zvečan prisustvovali su i brojni gradjani i pristalice SNS-a sa severa Kosova i Metohije.

TV most

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."