Ministar Nenad Rikalo sa mađarskim ambasadorom izrazio spremnost za proširenje saradnje Mađarske i Kosova

Ministar poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja na Kosovu, Nenad Rikalo sastao se sa mađarskim ambasadorom na Kosovu  Laslom Markuzom, sa kojim je razgovarao o opštem stanju poljoprivrede, prioritetima u ovom sektoru i razvojnim projektima Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja.

 Ministar Rikalo je informisao ambasadora o razvojnim programima ministarstva, koji će unaprediti i podržati razvoj poljoprivrede i dati veliki doprinos razvoju .

 Mađarski ambasador  je čestitao Rikalu stupanje na dužnost ministra i potvrdio spremnost svoje zemlje da pomogne razvoj poljoprivrede na Кosovu.

Rikalo se zahvalio ambasadoru  na podršci koju njegova zemlja nesebično pruža u cilju unapređenja na različitim poljima i izrazio spremnost za proširenje dalje saradnje izmedju Mađarske i Кosova, stoji u saopštenju dostavljenom radiju Kosovska Mitrovica.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."