• Početna>
  • Vesti>

Članovi plesne grupe “Street dance” na prijemu u Privremenom organu Opštine Kosovska Mitrovica

Povodom velikog uspeha u Češkoj plesne grupe  „Street dance“ iz Kosovske Mitrovice, koja je osvojila 9. mesto na Svetskom prvenstvu u kategoriji duo i 3.mesto na World street dance championship, organizovan je prijem u zgradi Opštine Kosovska Mtrovica.

“Zahvalnica i nagrada ide ovim mladim ljudima, jer još jednom se dokazalo da Privremeni  organ kontinuirano nastavlja da podržava mlade ljude i vodi jednu  odgovornu politiku kada su u pitanju građani Kosovske Mitrovice“, rekao je predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić.

“Kada je u pitanju Street dance, tu smo jako ponosni I izražavamo zahvalnost ovim mladim ljudima, jer su uspeli da predstave naš grad i našu državu, i to je nešto što nas obavezuje da u narednom periodu još više ulažemo i u ovaj klub i ostale. To ćemo raditi zajedno sa Ustanovom za sport i specijalizovane usluge, i ovim uspešnim ljudima koji su doprineli da naš grad bude predstavljen na pozitivan način. Vreme je za bolje prilike , vreme je da se pokazujemo I da budemo jedinstveniji i složni, i timski da radimo, jer samo time možemo da postignemo zavidne rezultate, a potvrda svega toga jesu ekipna takmičenja koja potvrđuju da bez zajedništva nema ni dobrih rezultata” rekao je predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić.

Zorana Janačković iz plesnog kluba je rekla da su se pripremali cele godine ,a  da se sedam godina takmiče  na Svetskom i Evropskom prvenstvu.  Ona se zahvalila Privremenom organu i predsedniku Spiriću na nesebičnoj pomoći, koji je kako je rekla, uvek imao sluha i podržao ih onoliko koliko je mogao.

Janačković  kaže da je je bilo više od 3 hiljade učesnika iz više od 30 zemalja.

Teodora Savić i Aleksandra Lazarević kažu da je osećaj proglašenja nezaboravan i da to treba doživeti.  Ovaj uspeh je samo ogledalo svih nas i našeg grada,  rekla je Lazarević i zahvalila se na podršci.

Comments

Pročitaj još