Srbi i Slovenci za košarkaško zlato Evrope,Jović igra u finalu

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je sinoć u polufinalu selekciju Rusije rezultatom 87:79 i plasirala se u finale prvenstva Evrope.Srbija će u finalu igrati protiv Slovenije, koja je u četvrtak u prvom polufinalu savladala branioca titule Španiju.
Finale Evropskog prvenstva u košarci igra se u nedelju.

Dobre vesti za “Orlove”! Plejmejker srpske reprezentacije Stefan Jović igraće u finalu Evrobsaketa protiv Slovenije.Stigli su rezultati magnetne rezonance koja je potvrdila da je Jović na utakmici protiv Rusije doživeo distorziju zgloba.Pošto povreda nije ozbiljnija, Jović će biti u sastavu za okršaj protiv Slovenaca. Još u petak uveče je plej srpskog nacionalnog tima da ima veliku želju da igra u finalu i svakako će dati svoj maksimum. Posle povlačenja Branka Lazića, povreda prvog pleja Srbije je bila ozbiljan hendikep za srpsku selekciju koju očekuje borba protiv razigranih Dončića, Dragića, Rendolfa u finalu. Stefan Jović se povredio u finišu treće četvrtine utakmice sa Rusijom u kojoj je Srbija slavila .

 

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."