U susret godišnjem koncertu Ansambla “Venac”

Godišnji koncert Ansambla Venac iz Gračanice, održaće se 09. Septembra 2017. u Domu kulture u Gračanici sa početkom u 19:30h.

Godišnji koncert organizuju sa svojim prijateljima ANI Abrašević CH iz Švajcarske, koji su pre dve godine Vencu bili domaćini kada su zajedno sa njima održali koncert u Švajcarskoj u novembru 2015. godine.U perodu od 07-10. septembra 2017. članovi ANI Abraševića iz Švajcarske će biti gosti “Venca” a  za tu priliku oni  pripremaju bogat program, jer pored koncerta u planu je da obiđu sve naše znamenite kulturne spomenike. Sa Abraševićima na Kosovo i Metohiju dolaze i predstavnici Srpske Pravoslavne Crkve u Švajcarskoj.

Pokrovitelji koncerta su Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije i Eparhija Raško-prizrenska i Kosovsko-Metohijska.Organizatori koncerta su Ansambl Venac i Dom kulture Gračanica.

Comments

Archives

"This project was funded through a U.S. Embassy, Pristina grant.  The opinions, findings, and conclusions or recommendations expressed herein are those of the Author(s) and do not necessarily reflect those of the Department of State."

"Ky projekt u financua përmes grantit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë. Mendimet, përfundimet dhe konkludimet apo rekomandimet e shprehura këtu janë të Autorit(ëve) dhe jo medoemos pasqyrojnë qëndrimet e Departamentit të Shtetit."

“Ovaj projekat je finansiran preko granta Američke Ambasade u Pristini. Mišljenja, stavovi i zaključci ili preporuke sadrzane ovde pripadaju autoru(ima) i ne izrazavaju neophodno stavove State Departmenta."